Snelle Levering
binnen 2 werkdagen
Gratis verzenden
vanaf €60,- (NL)
Kleine bestelling?
verzenden va €2,-
Trustpilot score
Uitstekend 9,7!

Shaun het Schaap

Aardman heeft een reputatie verworven als de absolute marktleider in stop-motion animatie. De creativiteit en kwaliteit van hun producties spreekt voor zich met tien Oscar® nominaties, waarvan 4 ook daadwerkelijk gewonnen!

Aardman's televisieserie, Shaun the Sheep was voor het eerst te zien op BBC1 en CBBC in maart 2007. Ondertussen wereldwijd verspreid en geïnspireerd op Nick Park's in 1995 met een Academy Award bekroonde korte film A Close Shave.

Ondertussen is er natuurlijk ook de Shaun the Sheep Film! Hebben jullie hem al gezien? Nadat we alle Shaun de Sheep afleveringen meermaals gezien hebben was dit een fantastische leuke bioscoopfilm met onze favoriete schaapjes. Er wordt zelfs gewerkt aan een 2e deel dat binnenkort gaat uitkomen! 
 

Shaun is een schaap dat zich niet conformeert aan de kudde. Met zijn levendige, nieuwsgierige, vol verbeelding en ontdeugde persoonlijkheid steekt hij met kop en schouders uit boven de andere schapen in zijn weide. Omdat hij van avontuur houdt beland hij steeds in netelige situaties, echter keer op keer blijkt hij vindingrijk genoeg om zich eruit te redden.

Hij is populair bij de rest van de kudde en een geboren leider. Shaun's onafhankelijkheid wordt soms ondermijnd door zijn leeftijd en naïviteit. Hij tackelt problemen met zijn 'Ik kan het' schapen logica, maar springt meestal zonder te kijken in het diepe - zijn enthousiasme en onervarenheid leiden vaak tot problemen. Ondanks zijn roekeloosheid heeft hij gevoel voor verantwoordelijkheid en zorgt hij altijd dat hij zijn rommel weer opruimt.
 

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »