Schaaplekker is dicht
per 31 mei 2018
Wij bedanken
jullie allemaal!
Het was een
mooi avontuur :)
Trustpilot score
Uitstekend 9,7!

Over ons

Een schapen-familie uit Haarlem.

Heel wat jaartjes geleden is iemand begonnen met het geven van 'gekke schapen'. Iedere volgende gelegenheid kwamen er steeds meer bij.... Pluche, beeldjes, bekers, magneetjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er met een schapenthema. Onze 'collectie' bevat ondertussen honderden verschillende schapen-dingen.


Onze dochter Elise, verstopt tussen een klein deel van onze verzameling.


En onze zoon Theo, een paar jaar later.... nog meer schapen :)

Zo is ook het idee geboren om deze winkel te beginnen. Na wat rondvraag bleek dat vrijwel iedereen vindt dat het Schaap toch wel het leukste dier van de boerderij is. Bij gebrek aan kado ideeën, geef een schaap! Hoe gek dat misschien ook klinkt, het tovert altijd een lach op het gezicht van de ontvanger - Gegarandeerd!

Producten die we hebben, maar nog niet hebben gevonden voor de winkel.

We zijn gestart op 5 september 2011 met zo'n 150 producten en de ambitie om er daar nog veel aan toe te voegen. Wij hopen dat jij net zo vrolijk wordt van deze winkel als wij en dat je vele leuke, bijzondere kado ideeën eraan overhoudt.

Veel kijk, koop en kado-plezier!
Robert
Schaaplekker

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »