Schaaplekker is dicht
per 31 mei 2018
Wij bedanken
jullie allemaal!
Het was een
mooi avontuur :)
Trustpilot score
Uitstekend 9,7!

Schapengrappen

Wat is de favoriete krant van een schaap: De Wol Street Journal!

Komt een Blonde dame met een muts in de Zwitserse alpen. Ze ziet daar een kudde schapen lopen en pakt haar verrekijker. Ze telt er 175 en loopt naar de herder en zegt: "Als ik raad hoeveel schapen hier rondlopen, mag ik er dan eentje uitzoeken?" "Is prima, lukt je toch niet.", zegt de herder. Blonde dame: "Het zijn er 175", herder". "Verdorie het is goed, zoek er maar een uit dan." De Blonde dame met een muts loopt de kudde in en komt met zo'n beest op haar schouders terug. Zegt die herder: "Als ik raad welke kleur haar jij hebt onder je muts, mag ik dan mijn hond terug?"

Twee motten houden een praatje in de kleerkast:‘Wist jij dat er drie schapen nodig zijn voor één trui?’‘Echt?! Ik wist niet dat schapen kunnen breien!’

Twee schapen lopen in de wei , zegt de een tegen de andere wat loop je mank. Zegt de andere, ik ben vroeger lam geweest.

Een domoor, een natuurkundige en een wiskundige maken een wandeling door Schotland. Als ze een zwart schaap zien, zegt de domoor "goh, alle schapen in Schotland zijn zwart"."Nee" zegt de natuurkundige, "Er is minstens één zwart schaap in Schotland". Waarop de wiskundige zegt: "Welnee, er is minstens één zwart schaap in Schotland dat minstens aan één kant zwart is."

Welk dier bestaat voor 75% uit wol?een wolf

Staan twee schapen in de wei. Zegt de ene schaap tegen de andere: "Lekker weertje he?" Waarop het andere schaap antwoordt: "Hou je bek, schapen kunnen niet praten."

Er staat een schaap in de wei te zingen. Na een tijdje komt er een koe voorbij en roept: "Boeoe!"

Stomverbaasd ziet de bezoeker van de dierentuin dat zich in de leeuwenkooi ook een schaap bevindt. Hij wendt zich tot een oppasser: “Maar dat is ongelooflijk! Hoe speelt u dat klaar?” “Heel eenvoudig,” antwoordt de oppasser. “We nemen iedere dag een nieuw schaap.”

 

Mocht je zelf nog een leuke grap zijn tegengekomen dan horen we dat natuurlijk graag. Mail hem aan ons op herder@schaaplekker.nl en we voegen hem toe.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »