Snelle Levering
binnen 2 werkdagen
Gratis verzenden
vanaf €60,-
Pakje va €4,95
Briefpost va €2,-
Trustpilot score
Uitstekend 9,5!

Beroemde schapen: Shaun het Schaap

Aardman heeft een reputatie verworven als de absolute marktleider in stop-motion animatie. De creativiteit en kwaliteit van hun producties spreekt voor zich met zeven Oscar® nominaties, waarvan 4 ook daadwerkelijk gewonnen!

Aardman's televisieserie, Shaun the Sheep was voor het eerst te zien op BBC1 en CBBC in maart 2007. Ondertussen wereldwijd verspreid en geinspireerd op Nick Park's 1995 met een Academy Award bekroonde korte film A Close Shave.

De Shaun the Sheep Film! Hebben jullie hem al gezien? Nadat we alle Shaun de Sheep afleveringen meermaals gezien hebben was dit een fantastische leuke bioscoopfilm met onze favoriete schaapjes. Mocht je nog niet overtuigd zijn ... kijk dan hieronder de trailers!! 
 

Shaun is een schaap dat zich niet conformeert aan de kudde. Met zijn levendige, nieuwsgierige, vol verbeelding en ontdeugde persoonlijkheid steekt hij met kop en schouders uit boven de andere schapen in zijn weide. Omdat hij van avontuur houdt beland hij steeds in netelige situaties, echter keer op keer blijkt hij vindingrijk genoeg om zich eruit te redden.

Hij is populair bij de rest van de kudde en een geboren leider. Shaun's onafhankelijkheid wordt soms ondermijnd door zijn leeftijd en naïviteit. Hij tackelt problemen met zijn 'Ik kan het' schapen logica, maar springt meestal zonder te kijken in het diepe - zijn enthousiasme en onervarenheid leiden vaak tot problemen. Ondanks zijn roekeloosheid heeft hij gevoel voor verantwoordelijkheid en zorgt hij altijd dat hij zijn rommel weer opruimt.
 

:) klik hier voor onze Shaun het schaap producten :)

Wat kunnen we hier nog aan toevoegen? Wij houden van Shaun het Schaap en kennen natuurlijk zijn liedje uit ons hoofd:
 

He’s Shaun the sheep – (He’s Shaun the sheep)
He’s Shaun the sheep – (He’s Shaun the sheep)

He even mucks about with those who cannot bleat – (Cannot bleat)

Keep it in mind
He’s one of a kind

Oh.....

Life’s a treat with Shaun the Sheep

He’s Shaun the sheep- (He’s Shaun the sheep)
He’s Shaun the sheep- (He’s Shaun the sheep)

He doesn’t miss a trick or ever lose a beat – (Lose a beat)

Perhaps one day
You’ll find a way

To......

Come and meet with Shaun the sheep

Oh......

Come and bleat with Shaun the Sheep

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »